Med hjertet i centrum arrangerer Tranum Borgerforening for 6. år et trailløb i den skønne Aktieplantage ved Tranum.

Dato: Lørdag den 24. august 2019

Sted: Dybdalsvej 24, Tranum, 9460 Brovst.
Der vil være parkering ved stedet, ved kirken og ved skolen.

Start: kl. 9 for Maraton og kl. 10 for øvrige distancer.

Der kan maks. deltage 125 løbere.

Rundere i plantagen a' 5,274 km med ca. 60 højdemeter pr. runde. (4 runder til en halv maraton og 8 til en hel maraton) Rundeløbere må max. gå/løbe 3 rundere.

Underlaget er grus, græs og skovsti. Flere steder på ruten er der single track. En asfaltvej skal passeres to gange pr. runde. Her vil i starten være trafikhjælp, men som på resten af ruten løbes der på eget ansvar. Man er selv ansvarlig for tidtagning. Der vil være et stopur, der viser den officielle tid.

Efter løbet vil der blive skrevet diplom og udleveret medalje ved start/mål linien. Max tid vil være 6 timer.

Der vil kun være toiletter på stedet, så husk skiftetøj til bagefter.

Efter løbet vil der være grillet kylling, pasta, salat, flutes, drikkevarer samt kaffe og kage.

Priser:

Hel maraton incl. depot, diplom, medalje og frokost kr.: 150,-

Halv maraton incl. depot, diplom, medalje og frokost Kr.: 125,-

Rundeløb incl. diplom, depot og frokost kr.: 100,-

Rundeløb incl. diplom og depot kr.: 40,-

Rundeløbere kan tilkøbe en medalje for 25 kr.

Tilmelding via en e-mail til birgitognielsollgaard@gmail.com med navn, by og distance, herefter modtages et kontonummer til indbetaling af startgebyret.

Husk også navn og by på bankoverførelsen.

Først når pengene er indbetalt, er man officielt tilmeldt. Hvis en tilmeldt bliver forhindret i at deltage, så send en mail, så der kan blive plads til en anden.

Der er ikke krav om tilbagebetaling af startgebyr ved afmelding.

Tilmelding senest den 18/8 2019.

Løbetider vil hurtigst muligt efter løbet blive offentliggjort på hjemmesiden.

Tak til Aktieplantagens bestyrelse og øvrige lodsejere for lån af arealerne, til KFUM Spejderne for lån af huset samt til alle sponsorer.

Tilmeldte dags dato:

Maraton: