Er du/I til smuk og afvekslende natur samt Vesterhavet, så er det nogle af de ting, Tranum kan byde på. Store plantager -  helt tæt på er Fosdalen, Langdal Plantage og Tranum Klitplantage til gode trave- og løbeture og med mulighed for skiløb på præparerede løjper, når vejret tillader det. Vesterhavet nås efter blot 4-5 km, og indbyder til besøg hele året.

Tranum har skole, børnehave, Dagli’Brugsen, dejlig beliggende campingplads, friluftsbad, samt en række særdeles aktive foreninger o.l. med fokus på alle aldre. Her kan nævnes KFUM-Spejderne, Tranum Gymnastikforening, Lerup-Tranum Pensionistforeningen, Egnssamlingen, Landsbyrådet, Tranum Kunst- og Kulturcenter, Fjernarbejderhuset, TranumStrand Kursus- og Feriecenter, Tranum Klit Feriecenter, Tranum Forsamlingshus, Tranum Strand Kiosk og Cafeteria og naturligvis os selv Tranum Borgerforening.

I området findes byggegrunde med flot udsigt til rimelige priser, ligesom der er huse både til salg og leje. Alt i alt et perfekt sted, hvor der ikke er langt til Brovst, Fjerritslev (gymnasium) og Aabybro, ligesom Aalborg kan nås på kort tid.

 

 

 

Del siden